Amandelstiften zijn kleine staafjes die worden gemaakt van geblancheerde witte amandelen. Amandelstiften zijn heel geschikt om taarten en gebak mee te versieren. Voor een knapperige afwerking van jouw bakcreatie!
Amandelstiften zijn een gezonde toevoeging aan je gerechten. Amandelen leveren je volop gezonde voedingsstoffen, zoals vitamines, mineralen, eiwitten en onverzadigde vetten. Zo helpen de mineralen calcium, fosfor en magnesium je botten sterk te houden en dragen onverzadigde vetten bij aan het behoud van een verantwoord cholesterol.
Je kunt amandelstiften gebruiken om bakrecepten, zoals taarten, koeken of cakes mee te decoreren. Amandelstiften zijn daarnaast een ideale garnering over salades of pastagerechten. Of gebruik de amandelstiften als topping over desserts, zoals ijs of pudding. Wij verkopen ook amandelschaafsel, dit is ook erg geschikt om gerechten mee te decoreren.
Ingrediënten: amandelen
Land van herkomst: USA, Californië
Allergenen: kan sporen bevatten van noten, pinda's, gluten en sesam
Bewaren: donker, koel en droog bewaren
Per 100 gram | RI* | |
---|---|---|
Energie | 2609 kJ (631 kcal) | |
Vet | 55,8 g | |
- waarvan verzadigd | 3,7 g | |
- waarvan enkelvoudig onverzadigd | 34,8 g | |
- waarvan meervoudig onverzadigd | 14,5 g | |
Koolhydraten | 7,1 g | |
- waarvan suikers | 3,8 g | |
Voedingsvezels | 7,0 g | |
Eiwitten | 21,7 g | |
Zout | 0,0 g | |
Vitamine B2 / Riboflavine | 0,7 mg | 50% |
Vitamine B3 / Niacine | 4,3 mg | 27% |
Vitamine E | 21,8 mg | 182% |
Calcium | 283 mg | 35% |
Fosfor | 625 mg | 89% |
IJzer | 3,3 mg | 24% |
Kalium | 882 mg | 44% |
Koper | 0,65 mg | 65% |
Magnesium | 305 mg | 81% |
Zink | 3,1 mg | 31% |
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 / 2000 kcal)
Nog geen reviews